Laagste prijs garantie
Wie zijn wij? Contact Klantendienst & service Inschrijven nieuwsbrief Stel ons uw vraag Kortingsbonnen
 
PayPal verified site
Naar de kassa  
Aantal Product
Producten
ONZE PROMOTIES
Stockverkoop
Babykamers
AutoStoelen
Kinderwagens
Eetstoeltjes
Wiegen
Parken
Bedjes & reisbedjes
Deurhekjes & veiligheid
Bad- & verzorgingsmeubels
Extra
Contact
Inschrijven nieuwsbrief
Veelgestelde vragen.
Hoe deze site gebruiken?
Leveringsvoorwaarden
Tarieven
Uw privacy
Interessante links
Jongensnamen
Meisjesnamen
Kortingsbonnen
Meld goedkopere prijs
Laagste prijs garantie
 
Uw privacy 
Meld een lagere prijs Vraag GRATIS uw persoonlijke offerte aan Deze pagina aanbevelen aan een vriend Meld een lagere prijs

Privacy Statement
Amelion heeft als uitgangspunt het dienen van het belang van de klant
    1. Bij de verwerking van uw persoonsgegevens gaat Amelion zorgvuldig te werk. Zij gebruikt alleen díe gegevens die nodig zijn voor een optimale dienstverlening. Voor zover dat niet voortvloeit uit de wet of uit verplichtingen die Amelion jegens u is aangegaan, worden zonder uw toestemming geen persoonsgegevens aan derden verstrekt.(vanzelfsprekend wordt uw adres wel doorgegeven aan onze transporteur.)
    2. In overeenstemming met de wet op de privacy (Wet 8 december 1992) heeft u de mogelijkheid om uw persoonsgegevens in te zien en, bij eventuele onjuistheden, te laten corrigeren. Een overzicht van uw gegevens kunt u schriftelijk aanvragen bij Amelion.
    3. De door u verstrekte persoonsgegevens gebruikt Amelion om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren over haar producten en diensten. Uw persoonsgegevens zijn beschikbaar voor alle onderdelen van de Amelion groep, zodat steeds een zo afgewogen en evenwichtig mogelijk advies of dienst geleverd kan worden. Daarbij blijven onverkort de interne en wettelijke spelregels voor de uitwisseling van persoonsgegevens van toepassing. Als u geen informatie over diensten en producten wilt ontvangen, dan kunt u dat steeds kenbaar maken.

Dit Privacy Statement is geldig voor de gegevens verzameld via deze website.

Wijzigingen Privacy Statement
Amelion behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement. Het verdient aanbeveling om dit Privacy Statement geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

   

U vindt ons op de Plaza33 Webwinkelsite .